fredag 4. desember 2009

Treningskamp mot Holmlia Futsal

Vi møtte Holmlia til kamp. Vi spilte 2 x 20 min:

Oppsal tok i mot meget tekniske og hardarbeide Holmlia Futsal. Endelig hadde vi en god oppvarming og vi var klare til match. Selv on Holmlia stod på den andre halvdelen, virket ikke Oppsal altfor nervøse, og det vitner om at vi har blitt voksne i futsalsirkuset.
Begge lag stiller mannssterke, med Harmeth Singh som dommer. Vi takker ham for god innsats og han gjorde det gratis!

1.omgang:
Oppsal tar ledelsen 1-0 etter 35 sekunder. Overraskende at vi er på hugget med en gang (kan det skyldes oppvarmingen?). Alex putter på herlig raid. Holmlia våkner etter hvert og setter knallhardt press mot oss. Dette gjør det selvfølgelig vanskeligere for oss, men alikevel så får vi til spillet vårt og vi jobber knallgodt i forsvar. Absolutt ikke ufortjent at Oppsal leder 3-1 til pause.

2.omgang:
Vi vet nå at Holmlia vil sette inn enda et trøkk mot oss og vi er forberedt på dette. Holmlia klarer å bryte gjennom muren vår og redusere kjapt til 3-2. Normalt ville dette gjort oss nervøse og ført til at vi hadde blitt baktunge. Men dette skjer ikke og vi øker til 4-2 halvveis i omgangen. Oppsal spiller meget godt og Holmlia spiller veldig bra de også og i kampens hete får Kenneth rødt kort etter en neddragning. Vi spiller plutselig 3 mot 4 og Holmlia reduserer til 4-3 med fem minutter igjen å spille. Begge lag fortsetter trøkket og Holmlia er sterke. Uheldigvis for oss klarer Mos å utligne til 4-4 tre sekunder før slutt. Sett fra nøytrale øyne var vel uavgjort et rettferdig resultat, selv om undertegnede synes Oppsal hadde fortjent å vinne.