lørdag 10. oktober 2009

Storseier i treningskamp

Oppsal tok i mot Fagerborg til treningskamp i Oppsal Arena. Dette blir vår hjemmearena til treningskamper fremover. Hagen, Kevin, Kenneth, Arne-Idar og Haugeruds stjernekeeper Lars-Erik stiller til start. Khalid, Alex og Ayoub startet denne kampen på benken. Det spilles 2 kamper a 2x 15 minutter.

1. kamp

Første omgang blir en trist sorti. Vi er med engang preget av at vi ikke har oppvarmete spillere til start og Fagerborg presser oss bakover til de grader. De skaper masse halveis, men også noen fete målsjanser. Siste kansen i mål, Arne-Idar redder trolig Oppsal for en fiaskoåpning. Om det er Fagerborg som er gode eller vi som er elendige er ikke godt å si, men vi var i hvert fall ikke gode i første omgang. Uansett mot spillets gang så slår Kenneth en langpasning opp mot Hagen som bredsier ballen i nota bak en utrustende keeper i Fagerborg målet. Vi går til pause med 1-0 og det er tegn på god moral og en posjon flaks. I andre omgang skaper begge lag lite fremover og begge lag er nokså solide bakover. Oppsal vinner første kamp 1-0. Og vi viser tegn til noe stort til kamp 2.

2. kamp

Oppsal bytter keeper og Lars-Erik kommer inn. Han er veldig nervøs for de hans keeperkamerat Arne-Idar hodt nullen gjennom hele kampen. Men nervøsiteten varte ikke lenge og sammen med et meget godt Oppsallag i første omgang så leder vi 3-0 til pause. Fagerborg prøver sitt beste men Oppsal er bare bedre nå. Andre omgang fortsetter der første slapp og med to fete redninger bakover og totalt tre scoringer av Ayoub så vinner Oppsal tilslutt 7-0. Dette var meget sterkt og morsomt. At Oppsal holder nullen i 60 minutter er sjeldent og meget, meget bra.

Lærdommen er at vi må være 110% forberedt til start og er vi ikke det og målene slippes inn bakover så vil vi fort slite gjennom kampene. Dette må det skjerpes på. Og når taktikk settes forventes det at det følges. Futsal er en spesiell idrett der man er svært sårbare dersom man ikke jobber sammen. synd at Khalid må spille forsvar pga dårlig oppmøte, men han takler forsvars jobben veldig bra og beviser at han er en potet, hehe.......

Kamp 2 var en glede og vi koste oss på banen, og vi spilte sånn som et team skal spille sammen. Herlig!

To gode keepere gjennom kampene og et meget bra lag samlet sett i 3 omganger. Kenneth kårer jeg til bestemann!

Spillere som manglet: Joao, Viktor, Leo, Abdo, Øyvind, Jan-Arild, Oai, Ahmed og Lars (ny spiller fra Skeid